Aanbieding!

Pizzabloem Tipo 00 Napoletana 5 kg | Dallagiovanna

10.50 9.55

Bloem Tipo 00 voor middel tot lange rijstijden van het merk Dallagiovanna

10 op voorraad

Deze bloem is speciaal voor het maken van Napoletaanse pizza's met lange rijstijden.(w310)

Er zijn verschillende soorten bloem, maar welke bloem kun je nou het beste gebruiken voor pizzadeeg?

De meeste pizzaiolo's gebruiken tipo 00, dit is de fijnste uitmalingsgraad die je kunt vinden.  Naast de uitmalingsgraad heb je ook nog verschillende W-waardes, die geven aan hoe sterk de bloem is. Hoe hoger de W-waarde is, hoe sterker het glutennetwerk wordt. 

Daarom wil je voor een deeg met een lange rijstijd een hoge W-waarde zodat het deeg niet uitzakt en zijn kracht verliest en wil je voor een deeg met een korte rijstijd een lage W-waarde zodat het deeg niet te elastisch is en steeds terug veert tijdens het stretchen/uitrollen.

Kun je nou niet kiezen? Bestel dan ons deeg pakket zodat je alle soorten thuis rustig kunt uitproberen!

Extra informatie

Gewicht 5 kg
W-waarde

W310

P/L

P/L 0.70